Koivulahden tila

Koivulahdentila

Koivulahdentila sijaitsee metsän, peltojen ja vesistöjen ympäröimällä luonnon kauniilla paikalla Horontaipaleen kylässä. Välittömässä läheisyydessä ovat kalaisat Pieni- ja Isovesijärvi. Luonnolla on valtava rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus.

Koivulahden vanha osa on rakennettu vuonna 1957 mieheni vanhempien toimesta, ja taloa on myöhemmin remontoitu ja laajennettu useampaan otteeseen. Päärakennuksemme 1985 rakennettu ns. uudempi puoli Villa Herukka on talven 2016 aikana kokenut täydellisen pintaremontin.

Etäisyyksiä:

Vesanto 18 km
Kuopio on 100km
Jyväskylä 120km
Viitasaari 70 km
Suonenjoki 70km
Konnevesi 45 km

Koivulahdentilallavoit viettää rentouttavan loman luonnon rauhassa. Varauksen voit tehdä tästä.

Koivulahden Anne

Hei, olen Anne Jalasaho Vesannolta, vähän reilun 2000 asukkaan piskuisesta kunnasta Pohjois- Savossa. Reilut 30 vuotta on vierähtänyt Koivulahden- tilan emäntänä, eläen rikasta ja vaihtelevaa elämää.

”Kahta samanlaista päivää ei ole ollut, enkä niistä päivääkään vaihtaisi pois.”

Monenlaista rakennusprojektia ja kehittämisasiaa on noihin vuosiin mahtunut. Matkaan on mahtunut EU:n tuomia työhön liittyviä muutoksia, kuin myös itse elämään. Päätuotantosuunta on ollut yhdessä mieheni kanssa sikojen kasvatus ja jatkojalostus sekä peltojen viljely vuoteen 2006, jolloin jouduimme hänen sairastumisen vuoksi luopumaan sioista. Tuolloin opiskelin itselleni uusia ammatteja, ja nykyään Koivulahti tuottaa majoitus,- ja hyvinvointipalveluita. Tilan pelloista osa on muuttumassa herukanviljelyyn.

Koulutukseltani olen sikojenhoitaja, hieroja, jalkojenhoitaja sekä lähihoitaja, ja perheeseeni kuuluu 3 tyttöä ja 2 poikaa sekä 7 ihanaa lastenlasta. Kanssani kotona asustaa vielä nuorin poikani.

Harrastuksiani ovat käsityöt, puutarhanhoito, nikkarointi, luonto, tanssiminen, karaoke ja kävely.