Varausehdot

Varausehdot

Lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet eivät sisälly viikko.- tai viikonloppuhintaiseen majoitusvarustukseen, joten otathan mainitut liinavaatteet mukaasi. Tarvittaessa voit lakanat 10 €/ sänky (tai sopimuksen mukaan).

Majoittujien määrä ei saa ylittää ilmoitettua, ilman erillistä sopimusta.

Jos lomailet koirien ja/tai kissojen kanssa olet velvollinen huolehtimaan, ettei lemmikeistä jää karvoja, eikä muutakaan muistoksi asuntoon. Eläimillä tulisi olla oma nukkuma-alusta mukana, koska seuraava majoittuja saattaa olla allerginen ja toivomme hänellekin onnistunutta lomaa.

On ehdottoman tärkeää, että asunto siivotaan ennen poislähtöä. Vuokralainen siivoaa mökin, ellei asiasta sovita muuta. Toivon, ettet laiminlyö siivousta. Tarvittaessa siivoojan käynnistä joudutaan veloittamaan 100 -150 €. Roskat voi jättää mökillä olevaan roska-astiaan tai tuoda päätalon tienvarressa olevaan isoon roska-astiaan.

Lomaviikko on esimerkiksi ma–ma (7 vrk), ja tästä muodostuu termi viikkohinta.

Loma-asunnon saat käyttöösi tulopäivänä klo15.00 ja se tulisi luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellei asiasta ole sovittu toisin. Jos lähdet aikaisemmin, toivoisin, että ilmoittaisit lähdöstäsi. Avaimen voi jättää oveen.

Muuta huomioitavaa:

  • Saunaa on hyvä tuulettaa käytön jälkeen ja vaikka lisätä sinne muutama puu, jolloin sauna kuivaa paremmin.
  • Kaasuhellasta tulee sulkea hana aina kun se ei ole käytössä.
  • Isovesijärvi on puhdasvetinen kalaisa järvi. Pääasiassa järvessä on haukea, ahventa, madetta.
  • Järveen on istutettu taimenta ja kuhaa.
  • Soutuvene on käytössäsi. Sopimuksesta moottori.
  • Vesannolla ja lähialueella on paljon erilaisia kesätapahtumia ja kohteita.

Sydämellisesti Tervetuloa Koivulahteen!